Takk for i år, velkommen tilbake!

Sørlandsgaloppen 2016 er over. Det  har vært 4 hektiske dager for oss arrangører, men det har vært en glede å få så mange O-venner til Lillesand og Høvåg.

les mer
Mye lå igjen etter SG-deltakerne

Mange av Galopp-deltaerne hadde åpenbart hast med å komme seg hjem. Mye tøy og flere par sko stod ensomme igjen på samlingsplass.

les mer
Klar seier til Vegard Danielsen i H21

- I dag hadde jeg god flyt gjennom hele løpet, sa en fornøyd Vegard Danielsen fra KOK som løp inn som klar vinner av H21-klassen i Sørlandsgaloppen 2016.

les mer
Mathias tok seieren i jaktstarten

- Det ble litt lureløping da jeg tok igjen Ulrik, men jeg var stort sett i føringen mesteparten av tiden etter at jeg tok ham igjen, sier Mathias Hodne Hanisch.

les mer
"Noen fantastiske galoppdager"

- Mange positive tilbakemeldinger fra løperne, strålende sommervær fredag og lørdag og vellykket satsing på ungdommene. Det sier leder av Hovedkomiteen, Nils Gjelsten like før førstemann går ut under Sørlandsgaloppens siste dag.

les mer
Slik løper du i mål søndag

Jaktstartinfo

Felles sistepost alle løyper. Samme oppløp som dagene før. Les videre og se skisse over innløpet søndag

les mer
Her finner du viktig info om jaktstarten

Søndag er det klart for jaktstarten. Da kan det bli rimelig hektisk i startområdet, men de rutinerte startfolkene fra Birkenes regner med å ha det hele under kontroll. Les videre om viktig info om jaktstarten.

les mer
Viktig med enkle løyper for de ferske

- Topp Sørlandsgalopp, men husk at det er viktig med enkle og hyggelige løyper for de yngste og ferskeste, sier Olav Hasaas fra Fossum.

les mer
Storfornøyd generalsekretær med bom

Han smiler bredt etter målpassering, generalsekretæren i Norges Orienteringsforbund, Lasse Arnesen. Selv om det ble noen bom på lørdagens langdistanse.

les mer
Uheldige Audun med kraftig overtråkk

For den tidligere landslagsløperen Audun Weltzien endte Sørlansdsgaloppen 2016 med venstre fot i ei myr der han forsøkte å kjøle ned et kraftig overtråkk.

les mer

Sider