"Noen fantastiske galoppdager"

"Noen fantastiske galoppdager"

- Mange positive tilbakemeldinger fra løperne, strålende sommervær fredag og lørdag og vellykket satsing på ungdommene. Det sier leder av Hovedkomiteen, Nils Gjelsten like før førstemann går ut under Sørlandsgaloppens siste dag.

Galopp-sjefen melder om ingen store problemer de tre første dagene. - Dyktige funksjonsansvarlige har tatt anvar og sørget for at ting fungerer, sier Nils i det han tar seg en fortjent kopp kaffe i regnværet søndag formiddag.

- Akkurat dette været hadde vi kke bestilt, men vi er trygge på at deltakerne tar med seg gode minner fra o-lypene og det nydelige været fredag og lørdag, sier leder av Hovedkomiteen.  Han er trygg på at satsingen pe unge har vært riktig. Det har resultert i fyldige ungdomsklasser som konkurrerer hardt om leder- og poengtrøyer. Og GPS-tracking med storskjermer i eget telt har vært godt besøkt.

Når det gjelder utfordringer under årets galopp nevner han jobben riggegjengen har gjort under flytting av arena fra Lillesand til Høvåg. - Det ble mye nattjobbing på riggegjengen som gjør en fantastisk jobb, sier Nils som er strålende fornøyd med at mer enn 1300 har deltatt i Sørlandsgalopen 2016. - En solid oppgang fra forrige gang Sørlandsgaloppen ble arrangert i vårt område, sier en fornøyd g tilsynelatende avslappet galopp-sjef.

 

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer