Storfornøyd generalsekretær med bom

Storfornøyd generalsekretær med bom

Han smiler bredt etter målpassering, generalsekretæren i Norges Orienteringsforbund, Lasse Arnesen. Selv om det ble noen bom på lørdagens langdistanse.

Men til årets Sørlandsgaloppen har han bare ros å komme med: - Flotte løyper, masse deltakere og nydelig vær de to siste dagene. Akkurat slik Sørlandsgaloppen skal være, sier Arnesen som synes det er spesielt hyggelig at deltakelsen har økt kraftig fra forrige gang Sørlandsgaloppen ble arrangert der navnet tilsier, nemlig på Sørlandet.

Arnesen er godt kjent i området, familiehytta like ved Skottevik kjøpte farfar Arnesen helt tilbake i 1948. - Så her har jeg vært på ferie hele mitt voksne liv, sier Lasse Arnesen som likevel fikk noen utfordringer i langløpet lørdag. - Fredag gikk det veldig bra, i dag ble det noen bommer, sier generalsekretæren som nok er langt mer opptatt av at de 1300 o-løperne har en god opplevelse een av egne prestasjoner.

Arnesen løper for Oslo-klubben Heming som stiller med en solid tropp på årets galopp. - Noen bor på hytter, men de fleste har booket inn på Skottevik feriesenter, sier Lasse Arnesen.

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer